Actie banner

Bestuur

Deel dit artikel

,

Geen plaatje beschikbaar

Het bestuur van de HCC!m bestaat, sedert de algemene ledenvergadering van 21 april 2022, uit 3 personen, waarvan jaarlijks een deel aftreedt. Tijdens de jaarvergadering worden nieuwe bestuursleden gekozen. Aftredende bestuursleden zijn direct herkiesbaar. Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter - Lex van der Loo

Lex

 Ik ben vanaf mijn 8e jaar met modeltreinen bezig geweest. De eerste treintjes waren Trix-treinen op een 4,5V batterij (“platte witte kat”). Later ben ik overgestapt op 2-rail gelijkstroom en doe dat nog steeds. Ik heb een verzameling veelal Nederlands materieel. We zijn 2 jaar geleden na onze pensionering verhuisd naar Beneden Leeuwen en daar ben ik begonnen aan een ambitieus baan-bouwproject dat uiteindelijk twee schaduwstations en een bovenlaag moet gaan omvatten.
Ik ben al heel lang lid van de HCC en heb een lidmaatschapsnummer beneden de 6000!. In de 80-er en 90-er jaren ben ik ook voorzitter van de HCC!m geweest. Dat was in de tijd dat er nog geen decoders in treinen gebouwd konden worden en we eigen elektronica hebben ontworpen en gebouwd.
a.m.van.der.loo@kader.hcc.nl

Arno Jeurdink - secretaris

pw

Vanaf mijn jonge jeugd ben ik bezig geweest met de bouw van een Märklin modelbaan.
Na jaren geen activiteit, heb ik de hobby een aantal jaar geleden als herintreder weer opgepakt
Met als basis het 3-rail systeem, waarop zowel met Motorala als DCC gereden wordt, aangestuurd met het programma RocRail.
a.j.jeurdink@kader.hcc.nl

Karel Seysener - penningmeester

KS

Karel is al sinds januari 1994 onze penningmeester. Daarmee is hij op het moment van schrijven  (januari 2024) het langst zittende bestuurslid
k.seysener@kader.hcc.nl

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!modelbaanautomatisering

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden