Werkgroepen

...

iTrain

De werkgroep iTrain heeft als doel om informatie over het gebruik van iTrain uit te wisselen. De werkgroep is opgericht op 11-1-2024 in een videovergadering met 16 van de 23 belangstellenden.  We gaan zorgen dat de deelnemers elkaar zowel live kunnen ontmoeten als in (volgende) videovergaderingen. Waar mogelijk faciliteren we bilaterale contacten. Op de volgende pagina’s zijn (voor leden) te vinden:1. een lijst met namen (en ook wel adressen) van de deelnemers2. een overzicht van videofilms met uitleg over iTrain De coördinator van deze werkgroep is Arno JeurdinkRegularLabs.EmailProtector.unCloak("ep_247c2aa4", true);. De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden. Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

27 januari 2024

...

Arduino

Arduino is een "eenvoudig" ontwikkelsysteem voor microcontrollers bestaande uit speciale hardware en software.Deze werkgroep is al eerder opgericht en houdt zich bezig met het verzamelen van kennis over dit systeem met name t.b.v. de digitale modelbaan. De werkgroep wordt geleid door Gerard te Nuyl.

21 mei 2017

...

Dinamo Users

Deze werkgroep richt zich met name op Dinamo, Dinamo/MCC en de OC32. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met DinamoUsers. Een persbericht hierover kun je hier vinden. Deze werkgroep zal geleid worden door Leon van Perlo.

21 mei 2017

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!modelbaanautomatisering

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden