Actie banner

HCC!Kennisdag bij Modelspoorbeurs in Houten

Zaterdag 30 maart 10:00 tot 15:00

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

HCC!kennisdag op 30 maart, kom jij ook?

Op zaterdag 30 maart 2024 wordt van 10.00 tot 15.00 uur in Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten) een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een interactieve en leerzame dag te worden.

Wij zullen ons tijdens deze HCC!kennisdag wederom profileren als het meest veelzijdige kenniscentrum over alles wat digitaal is. Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt en maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Of bouw een luchtkussenvoertuig en bestuur het met je smartphone. 

En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele interessante presentaties en workshops die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden. Kijk op hcc.nl/kennisdag voor de presentaties en de diverse onderwerpen.

De HCC!kennisdag is van 10.00 – 15.00 uur en voor HCC-leden is de toegang gratis. Ook gratis toegang voor HCC-leden tot de Modelspoorbeurs die op dezelfde dag gehouden wordt in Expo Houten. Twee vliegen in één klap dus.

HCC! Kennisdag op de modelspoorbeurs (in hal 1)

Naast workshops en demonstraties worden er ook lezingen gegeven.
Vandaag:

10:30 - 11:45 u lezing Digitaliseren/Automatiseren door Lex van der Loo.

- 12:00 - 15:00 u workshop "Koploper voor gevorderden" met Chris Burger.- Voor de Workshop vooraf reserveren zie info

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!modelbaanautomatisering

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden