images/fade/fade1.jpg

Sedert de bijeenkomst van 27 maart 2010 houden we, afhankelijk van de animo en beschikbaarheid van onderwerpen, in de middag van onze bijeenkomstdagen workshops. Deze workshops zijn alleen toegankelijk voor leden.

Deze doemiddagen staan steeds in het teken van één van de vele soorten klussen, die bij het bouwen van een digitale modelbaan voorkomen.
Gezien de ruimte en afhankelijk van de soort workshop gaan we uit van maximaal 8 tot 10 deelnemers per workshop. Per workshop gaan we aangeven hoeveel deelnemers er maximaal kunnen zijn. Bij minder dan 5 deelnemers gaat een workshop niet door. We vragen een kleine vergoeding voor gemaakte kosten.

Heb je interesse in een workshop, of misschien een goed idee voor één, mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze workshopcoördinator.

Als een workshop georganiseerd wordt krijgt deze een eigen pagina en kun je die in de linkerkolom kiezen. Om deze pagina zo overzichtelijk mogelijk te houden, zal de pagina van een workshop verdwijnen als die is afgelopen. Indien je vooraf moet inschrijven voor een workshop, zal er geen datum zichtbaar zijn in het menu met workshops.

De workshops worden gecoördineerd door Harry van den Bulk

Heeft u belangstelling voor een workshop klik dan op één van onderstaande regels.
De in zwart weergegeven workshops zijn nog niet beschreven.


 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.