Zoals elke andere vereniging heeft de HCC!m een bestuur, maar daarnaast ook een aantal kernleden en contactpersonen, die binnen de HCC!m een bepaalde meer gespecialiseerde taak vervullen.

Ook kent de HCC!m een jaarvergadering, waar het bestuur verslag doet van het afgelopen jaar en de plannen voor de komende periode presenteert. Een aantal weken voor zo'n jaarvergadering zullen op deze plek de agenda en bijbehorende stukken beschikbaar zijn.
Door invoering van andere statuten en huishoudelijk reglement van de HCC in 2008 zal deze jaarvergadering een ander karakter krijgen.

Gratis lidmaatschap HCC!m
De HCC!m is een interessegroep van de HCC. Als lid van de HCC ben je automatisch lid van de regio waarin je woont en kun je opgeven van welke interessegroep(en) je daarnaast lid wilt zijn. Deze eerste interessegroep kost je niets extra. Draag je de HCC!m een warm hart toe, kies dan (ook) als interessegroep Modelbaan automatisering (MO). Ben je ook lid van een andere interessegroep, dan kost onze interessegroep je een klein bedrag per jaar extra.

Het bestuur van de hccm bestaat, sedert de algemene ledenvergadering van 24 april 2010, uit 3 personen, waarvan jaarlijks een deel aftreedt. Tijdens de jaarvergadering worden nieuwe bestuursleden gekozen. Aftredende bestuursleden zijn direct herkiesbaar. Het bestuur bestaat uit:

Vacature - voorzitter

voorz

Op 1 juli 2018 is onze voorzitter, Ton van der Kraan, benoemd als lid van het hoofdbestuur van HCC.
Voor het bestuur van HCC goed nieuws, voor HCC!m een flinke aderlating.
Omdat het bestuur van HCC!m hierdoor niet meer volledig is, zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Gelukkig heeft Ton onze interessegroep achtergelaten als een goed lopende organisatie.
Bovendien blijft Ton nog actief als adviseur van HCC!m.
Het bestuur van HCC!m is nu actief op zoek naar een nieuwe voorzitter maar roept ook HCC-leden op om zich te melden om in gesprek te gaan over de mogelijkheid om deze functie te vervullen.
De nieuwe voorzitter kan rekenen op een actieve kerngroep, de adviezen van onze oud-voorzitter en diverse leden die ook op de achtergrond meewerken aan alle activiteiten.
Nieuwsgierig geworden? Belangstelling gewekt? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peter Witteman - secretaris

pw

Peter heeft op 24 april 2010 de functie van secretaris aanvaard.

Peter verzorgt de organisatie van de bijeenkomsten van hcc!m. Hij zit daarom altijd verlegen om onderwerpen voor zo'n bijeenkomst. Heb je iets dat je wilt delen met de computerende modelspoor gemeenschap, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Karel Seysener - penningmeester

KS

Karel is al sinds januari 1994 onze penningmeester. Daarmee is hij op het moment van schrijven (november 2016) het langst zittende bestuurslid.

Deze vrijwilligers houden zich met een specialisme binnen de HCC!m bezig. Wij hebben 10 kerneleden t.w.:

Gerard van der Sel; hardware
Leon van Perlo; de bedenker van Dinamo, DinamoUsers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; webmaster, nieuwsbrief, flyerbaan, reparatie, documentatie
Henk Steenhof; beurzen, ledenpakket
Daan Neijenhuis; hardware
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; workshops, Aelderbaan
Gerard te Nuyl; Arduino werkgroep
Ad de Laat; WoKo-baan en modulebaan
John Janssens; beheer databases, WoKo-baan en modulebaan
Peter de Heij; moderator HCC!m-forum

Cees en Harry kun je vanaf hier direct mailen met vragen over de website (Cees) en vragen of aanmelden voor workshops (Harry). Klik op de rode naam.

Door het landelijk zijn van de HCC!m kan lang niet iedereen naar de bijeenkomsten komen. Daarom hebben een aantal leden van de HCC!m zich beschikbaar gesteld als regionaal contactpersoon. Klik op de naam van een contactpersoon om die te mailen. Er zijn 3 contactpersonen, t.w.:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Zuid-Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Noord-Holland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - HCC!m-systeem