images/fade/fade1.jpg

Zoals elke andere vereniging heeft de HCC!m een bestuur, maar daarnaast ook een aantal kernleden en contactpersonen, die binnen de HCC!m een bepaalde meer gespecialiseerde taak vervullen.

Ook kent de HCC!m een jaarvergadering, waar het bestuur verslag doet van het afgelopen jaar en de plannen voor de komende periode presenteert. Een aantal weken voor zo'n jaarvergadering zullen op deze plek de agenda en bijbehorende stukken beschikbaar zijn.
Door invoering van andere statuten en huishoudelijk reglement van de HCC in 2008 zal deze jaarvergadering een ander karakter krijgen.

Gratis lidmaatschap HCC!m
De HCC!m is een interessegroep van de HCC. Als lid van de HCC ben je automatisch lid van de regio waarin je woont en kun je opgeven van welke interessegroep(en) je daarnaast lid wilt zijn. Deze eerste interessegroep kost je niets extra. Draag je de HCC!m een warm hart toe, kies dan (ook) als interessegroep Modelbaan automatisering (MO). Ben je ook lid van een andere interessegroep, dan kost onze interessegroep je een klein bedrag per jaar extra.

Het bestuur van de hccm bestaat, sedert de algemene ledenvergadering van 21 april 2018, uit 5 personen, waarvan jaarlijks een deel aftreedt. Tijdens de jaarvergadering worden nieuwe bestuursleden gekozen. Aftredende bestuursleden zijn direct herkiesbaar. Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter - Lex van der Loo

ChrisBurger

Ik ben vanaf mijn 8e jaar met modeltreinen bezig geweest. De eerste treintjes waren Trix-treinen op een 4,5V batterij (“platte witte kat”). Later ben ik overgestapt op 2-rail gelijkstroom en doe dat nog steeds. Ik heb een verzameling veelal Nederlands materieel. We zijn 2 jaar geleden na onze pensionering verhuisd naar Beneden Leeuwen en daar ben ik begonnen aan een ambitieus baan-bouwproject dat uiteindelijk twee schaduwstations en een bovenlaag moet gaan omvatten.
Ik ben al heel lang lid van de HCC en heb een lidmaatschapsnummer beneden de 6000!. In de 80-er en 90-er jaren ben ik ook voorzitter van de HCC!m geweest. Dat was in de tijd dat er nog geen decoders in treinen gebouwd konden worden en we eigen elektronica hebben ontworpen en gebouwd.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arno Jeurdink - secretaris

pw

Vanaf mijn jonge jeugd ben ik bezig geweest met de bouw van een Märklin modelbaan.
Na jaren geen activiteit, heb ik de hobby een aantal jaar geleden als herintreder weer opgepakt
Met als basis het 3-rail systeem, waarop zowel met Motorala als DCC gereden wordt, aangestuurd met het programma RocRail.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karel Seysener - penningmeester

KS

Karel is al sinds januari 1994 onze penningmeester. Daarmee is hij op het moment van schrijven  (januari 2020) het langst zittende bestuurslid
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Aad van Roosmalen - bestuurslid

Aad2voorhccm 2

Aad is een fervent Märklinist en weet er ook wel iets van.
Die kleine N dingetjes met zijn kolenschoppen is niet zijn ding.
Hij is binnen de Club een van de coördinatoren voor beurzen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rob de Vos - bestuurslid

PasfotoRob20001

 

 

 

 

 

Rob is Agenda beheerder, webmaster en coordinator.
Heeft een 2 rail H0 baan bestuurd door koploper.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door het landelijk zijn van de HCC!m kan lang niet iedereen naar de bijeenkomsten komen. Daarom hebben een aantal leden van de HCC!m zich beschikbaar gesteld als regionaal contactpersoon. Klik op de naam van een contactpersoon om die te mailen. Er zijn 3 contactpersonen, t.w.:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Zuid-Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Noord-Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  HCC!m-systeem

 

De vrijwilligers houden zich met een specialisme binnen de HCC!m bezig. Wij hebben 13 kernleden t.w.:

Ad de Laat;  WoKo-baan en modulebaan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. webmaster, nieuwsbrief, flyerbaan, reparatie, documentatie
Chris Burger Arduino, Koploper
Daan Neijenhuis;  hardware
Gerard te Nuyl;  Arduino werkgroep
Gerard van der Sel;  hardware
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. workshops, Aelderbaan
Henk Steenhof;  beurzen, ledenpakket
John Janssens; beheer databases, WoKo-baan en modulebaan
Leon van Perlo;  de bedenker van Dinamo, DinamoUsers
Peter de Heij;  moderator HCC!m-forum
Peter Witteman Assistent evenement Houten Digitaal
Willy Bolwerk,  Trambaan
   

Cees en Harry kun je vanaf hier direct mailen met vragen over de website (Cees) en vragen of aanmelden voor workshops (Harry). Klik op de rode naam.