Afdrukken

modeltreinbouwer gezocht

MAX zoekt de beste modeltreinbouwer van Nederland

Publicatiedatum: 22 oktober 2020

Omroep MAX gaat in het najaar van 2021 op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland in het nieuwe NPO 1-programma De Grote Kleine Treinen Competitie.

Compleet nieuwe wereld

In het programma strijden 6 modeltreinbouwers met hun teams tegen elkaar. Elke aflevering moet er -aan de hand van een thema- binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden. De tijdsdruk, het samenwerken en het in elkaar schuiven van de verschillende onderdelen van de modelspoorbaan maken het elke aflevering weer spannend: doen de lichtjes het, werken de technische onderdelen en blijft de trein rijden? Wie combineert creativiteit het beste met techniek?

The Great Model Railway Challenge

De Grote Kleine Treinen Competitie is de Nederlandse variant van het succesvolle Britse format The Great Model Railway Challenge op Channel 5. Met al 2 seizoenen en vele kijkers is het inmiddels een succesvol en geliefd programma op de Britse televisie. Jong en oud zijn wekelijks gecharmeerd van de miniatuurwerelden die de deelnemers met veel precisie opbouwen.

Modeltreinbouwer gezocht!

Bent of kent u een modeltreinbouwer? Lijkt het u leuk om in competitieverband de strijd met elkaar aan te gaan over wie de mooiste wereld te creëren? Dan kunt u zich nu al opgeven voor het programma! Meld u aan via onderstaand formulier.

Graag bij Omroep MAX aanmelden