Agenda

Ledenbijeenkomst bij Modelspoorbeurs in Houten
Zaterdag, 30 Juni 2018, 10:00 - 15:00
Hits : 464
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ledenbijeenkomst 240 breedDeze bijeenkomst wordt gehouden in Expo Houten tijdens de Modelspoorbeurs. Je kunt ons vinden op de verdieping, die bereikbaar is via de lift en wenteltrap net voor de kassa's van Modelspoorbeurs.

Er zijn deze dag 2 lezingen:
1. om 11:00 uur. Betrouwbaar bewegen door Barend Verbiest en Patrick Breukers, beide vrijwilliger bij MiniWorld in Rotterdam.
2. om 13:00 uur. Tablets en Smart Phones door Senioren Academie.

Er zijn ook zusterclubs aanwezig in de foyer:
1. Rail Club Utrecht met een kleine demobaan en informatie over de op die baan gebruikte printjes.
2. HCC!trainsim. Al enige tijd vaste gast bij deze evenementen in Houten. Dit keer houden ze in de ochtend een workshop in een aparte zaal.
en bij de ingang van de beurs:
3. HCC!seniorenacademie. Zij zullen informatie geven over computer gerelateerde onderwerpen en de bezoekers wijzen op de activiteiten op de bovenverdieping.

In de middag houdt Fred Jansen de workshop Beginnen met RocRail. Meer informatie vind je hier. Deze workshop is nog niet volgeboekt. Je kunt je opgeven door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als extra kun je als lid van HCC na 12:00 uur naar de Modelspoorbeurs voor half geld. Kaartjes koop je daarvoor bij onze registratiebalie.

Locatie Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten
Utrecht
3992 AE
Nederland
http://www.expohouten.nl