Agenda

HCC!kennisdag, kom jij ook?
Zaterdag, 08 Oktober 2022, 10:00 - 15:00
door Rob de Vos

HCC!kennisdag op 8 oktober – Save the date

(laatste update: 16-04-2022)

Op zaterdag 8  oktober 2022 wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Wij hopen het succes van voorgaande kennisdagen ook dit jaar te kunnen herhalen. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een leuke en leerzame dag te worden.

De tweede HCC!kennisdag van 2022 vindt plaats op zaterdag 8 oktober en wordt gehouden in samenwerking met de Modelspoorbeurs. Wij zullen ons tijdens de HCC!kennisdag wederom profileren als het meest veelzijdige kenniscentrum over alles dat digitaal is. Tijdens deze dag leer hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er - op veler verzoek - ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften . En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties die we onze HCC-leden aanbieden.

De Kennisdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden in samenwerking met de Modelspoorbeurs. Uiteraard is de HCC!kennisdag voor onze leden gratis. Bovendien kun je met je gratis ticket ook de Modelspoorbeurs, die tegelijkertijd plaatsvindt, bezoeken. 

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 8 oktober naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Locatie Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten
Utrecht
3992 AE
Nederland
http://www.expohouten.nl