Bijeenkomsten

De hcc!m manifesteert zich ruim 10 keer per jaar in het land. We organiseren daarvoor bijeenkomsten en doen mee aan een aantal beurzen. Een deel van de bijeenkomsten worden gehouden op een centrale plek in het land en een aantal wat meer verspreid. In de jaaragenda kunt U zien waar en wanneer.

Deze bijeenkomsten worden meestal ingevuld op basis van een thema. Voorbeelden van thema's zijn:

Demobanen
Er zullen diverse banen (baantjes) te zien zijn waarmee een oplossing van digitaal rijden wordt getoond.

Software
We nodigen een ontwerper of een ervaren gebruiker van een programma uit om die oplossing te presenteren.

Grootbedrijf
Lezingen over zaken die in het echt gebeuren met raakvlakken naar de digitale besturing. Bijv.: seinen, hoe horen ze te werken.

En meer...
Op iedere bijeenkomst blijft er altijd gelegenheid over te praten over alles wat met digitale besturing met de computer te maken heeft. En is er iemand aanwezig, die reparaties, controles e.d. kan uitvoeren aan het hcc!m-systeem (blokgestuurd) en andere repareerbare digitale onderdelen.

Deze thema's worden meestal behandeld in een lezing en soms in een bijbehorende workshop. Van de lezingen kunnen HCC!m-leden een handout downloaden op deze plek.

Suggesties

Heb je idee├źn voor een bijeenkomst. Geef ze op aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

HCC!m Ledenbijeenkomsten en workshops doen wij op locatie in Soest.